Visualitza la teva vida

Visualitza la teva vida

Què és la visualització?

És l’ús de la imaginació a través d’imatges mentals per crear visions del que volem a les nostres vides i com fer que passin.

La visualització juntament amb l’enfocament i les emocions, es converteix en una eina poderosa i creativa que ens ajuda a aconseguir allò que volem a la vida.

Aquesta quan es fa servir correctament, pot generar superació personal, mantenir una bona salut, ajuda al millor rendiment en els esports i aconseguir les teves metes a la vida.

En els esports, els atletes professionals solen utilitzar les imatges mentals per millorar les seves habilitats en imaginar aconseguir una gesta específica, com colpejar o disparar una pilota, esquiar, nedar o córrer una carrera, entre d’altres.

Alguns beneficis:

Alguns beneficis de la visualització:

La idea darrere de la visualització dels teus objectius és que si «veus» el teu objectiu, és més probable que ho aconsegueixis.

Visualitzar crea una motivació interna per lluitar pels teus objectius i somnis.

Quan visualitzes, el teu cervell aprèn a reconèixer quins recursos necessitarà per ajudar-te a assolir els teus objectius.

La pràctica constant de la visualització promou el pensament positiu, ajuda a mantenir-te al camí correcte per tenir èxit a llarg termini.

Fonts: 

– http://www.raqueltorres.org/blog-1/2021/1/1/la-importancia-de-la-visualizacion-para-lograr-tus-metas