Que és?

Que és?

La intel·ligència emocional es sota en dos gran pilars

  • 1 – La intrapersonal que a la vegada es divideix en dos gran àrees una és l’auto ciència, és a dir, com de conscients som de nosaltres mateixos, del que pensam, dels nostres valors, de com ens condicionen, les nostres respostes, accions, i altres coses, el segon gran pilar te a veure amb l’autogestió.
  • 2 – Extra personal, has de ser molt conscient de tu, gestionar-te molt bé , però és difícil poder avançar en el món si no ets capaç de aconseguir relacionar-te de forma efectiva amb altres persones per poder aconseguir els teus objectius, els teus projectes personals i professionals. Com som essers social i necessitem també el millor dels altres, per poder créixer en resultats.

Per tant aquest es centra en la consciència de la resta, com l’empatia, la capacitat per entendre  el funcionament de les relacions dins un col·lectiu.

Les persones dupliquen la part d’habilitats de la intel·ligència emocional, el quocient intel·lectual i les habilitats tècniques són molt importat, però el que marca més la diferència és la capacitat per a conèixer-te a tu mateix i gestionar les relacions.