Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness = Ment sana , cos sa i energia TOP

És un model d’elements que s’aproximen a eines bàsiques per desenvolupar la nostra intel·ligència emocional.

Mindfulness, és un entrenament de l’atenció, per enforcar-la i atreure en el moment present, quant més estressats la nostra ment deambula entre el passat  i el futur, generant encara més estrès.

Important estar en el present posar atenció, no anar-se’n per les branques, la capacitat per centrar l’atenció en el moment present i donar-li tot en aquest moment.

També el que és bo l’abracem i ho gaudim però no ens aferram a ell intentant que no desaparegui, perquè les coses tenen el seu cicle d’evolució i de canvi , tot està en constant canvi i el que apareix en les nostres vides, al final ens resulta incòmoda, complicat o dolorós, algunes coses que no podem triar que ens passin, Mindfulness ens conviden a no rebutjar-lo, si no que assumir-lo. 

Ens ajuda a ser més flexius, amb més capacitat de concentració, amb una millor memòria i capacitat per recuperar-se. Mindfulness també ens ajuda a prendre distancia del contingut mental, per poder gestionar-los sense que ens atrapin. És una eina molt important i necessària per poder veure les millors sortides dins de nosaltres. Per poder tenir una llibertat interna, triar quin recurs d’acció prenem.